fbpx
- NON LINEAR SYSTEM  - 

Kiegészítők Nls készülékekhez

Az Nls diagnosztika világában használatos biorezonanciás készülékekhez is elengedhetetlenek bizonyos kiegészítők. Ezek jelentős részét megkapod, mikor egy új készüléket vásárolsz - de vannak esetek, amikor ezekre ismét szükséged lehet.

Nls Távkezelők

Nls Távkezelő tégely

Nettó: 157.472.- Ft

NLS távkezelő tégely külön is kapható webáruházunkban.

Elsősorban azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik nem a mi áruházunkból szerezték be a Bioplasm készüléküket és nem kapták meg hozzá a tégelyt.
Másodsorban akik Nls készülék nélkül kívánják használni az eszközt.
A távkezelő önállóan használható más szoftverekkel együtt is. Például a mobilos Z-app. Illetve cégünk saját fejlesztésű Frekvencia generáló szoftverét is megkapják megrendelőink.

Nls távkezelő technikai részletei:

5000km távolságig végezhetsz világszerte szkenneléseket és kezeléseket, mintha az ügyfél az asztalodnál ülne. Belehelyezhetsz hajat, köröm vagy más DNS mintát és végezhetsz méréseket a tégely segítségével. A távkezelő skalárhullámok segítségével végzi a méréseket.

A beillesztett minta alapján továbbítja a jeleket a csatlakoztatott mérőeszköznek, amely így képes a vizsgálatot lebonyolítani. A kezelés során az NLS Távkezelő tégely továbbítja a megfelelő rezgéseket, amelyek a mintából származnak.

Az NLS Távkezelő tégelyt ajánljuk minden általunk forgalmazott NLS mérőeszközhöz, gyakorlati tapasztalataink alapján.

Az NLS távkezelő használható már meglévő gépekkel, például: NLS 3D, 8D, 9D, 17D, Bioplasm, Hunter Metapathia GR 4025, Meta hunter, Biophilia Tracker & Rife / Spooky2 Radionics / Amp Audio kombinált készülékekhez.

Az Nls távkezelő tégely ára + 27% áfa-t tartalmaz mely öszeg a pénztár oldalon kerül felszámításra - itt,a termék oldalon a nettó ár került feltüntetésre!Bruttó ár: 199.990.-FT

Nls Black Box Távkezelő

Nettó: 236.213.- Ft

NLS Black Box távkezelő tégely külön, kiegészítőként is  kapható webáruházunkban

Kinek ajánljuk az Nls Black Box távkezelőt?

  • Elsősorban azoknak ajánljuk, aki nem a mi áruházunkból szerezték be NLS készüléküket és nem kapták meg hozzá a boxot.
  • Másodsorban, aki a kisebb távkezelőről váltana a nagyobb kezelési hatótávolság miatt.
  • Harmadsorban, aki Nls készülék nélkül szeretné használni az eszközt:
    távkezelő önállóan használható más szoftverekkel együtt is. Például a mobilos Z-app. Illetve cégünk saját fejlesztésű Frekvencia generáló szoftverét is megkapják megrendelőink.
Az NLS Black BOX eszköz technikai részletei:
 
Nincs távolságkorlátozás. Végezhetsz világszerte szkenneléseket és kezeléseket, mintha az ügyfél az asztalánál ülne. Belehelyezhetsz hajat, köröm vagy más DNS mintát és végezhetsz méréseket a mérődoboz segítségével. A Black Box a skalárhullámok segítségével végzi a méréseket.
 
Az NLS BOX a beillesztett minta alapján továbbítja a jeleket a csatlakoztatott mérőeszköznek, amely így képes a vizsgálatot lebonyolítani.
A kezelés során az NLS BOX továbbítja a megfelelő rezgéseket, amelyek a mintából származnak.
Az NLS Boxot ajánljuk minden általunk forgalmazott NLS mérőeszközhöz, gyakorlati tapasztalataink alapján.
 
A black box ára +27% áfa-t tartalmaz mely öszeg a pénztár oldalon kerül felszámításra - itt,a termék oldalon a nettó ár került feltüntetésre!
Bruttó ár: 299.990.-Ft

További Nls Kiegészítők

Nls Fülhallgató - Érzékelő

Nettó: 39.291.- Ft 

Az Nls humán diagnosztikai rendeszek elengedhetetlen része a klasszikus fejhallgatóba rejtett lézer érzékelő pár. 
A szoftver biztonsági protokolja nem is engedi a rendszer futtatását a jól működő fejhallgató érzékelő nélkül, mely ezen kívül természetesen aktív részegysége a mindegyik készüléknek.

Az Nls fülhallgató - érzékelő ára + 27% áfa-t tartalmaz mely öszeg a pénztár oldalon kerül felszámításra - itt,a termék oldalon a nettó ár került feltüntetésre! Bruttó ár: 49.900.-FT

Nls Fülhallgatóvédő huzat

Nettó: 4.724.- Ft /csomag/100db

Az Nls füllhagató higénia elengedhetettlen részét képezi a cserélhető védőhuzat, amely megfelelő komfortérzetet ad a fülest használó személynek.

Szerezd be te is a tartalék védősapkát az Nls füllhagató - érzékelőidre!

Az Nls fülhallgatóvédő huzat ára + 27% áfa-t tartalmaz mely öszeg a pénztár oldalon kerül felszámításra - itt,a termék oldalon a nettó ár került feltüntetésre!  Bruttó ár: 5.999.-FT
Nls MironLife Logo
— Non Linear System —
Dr. Győri-Varga Tamás Miron
Vezető Nls Technikai Trainer, Cégtulajdonos 
miron@mironlife.hu
Holl Tamás
Holl Tamás ügyvezető - Miron Health Solutions Kft - nls.mironlife.hu
Ügyvezető - Miron Health Solutions Kft
holl.tamas@mironlife.hu
Minden jog fenntartva © 2023 Nls.MironLife.hu  
crossmenu